top of page

Dijital İllüstrasyon Atölyesi





Dijital İllüstrasyon Atölyesi, İllüstrasyon Kulübü'nün devamı olan bir çalışmadır. Dijital illüstrasyona dair tecrübelerimden ve sıkça sorulan sorulardan oluşturduğum bu atölyenin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. Çalışmaya katılmak için önceki eğitimlere katılma şartı yoktur.



20 Şubat 2021 Cumartesi

12:00 - 16:00 arası toplam 4 saat Zoom üzerinden gerçekleşecek, 4 saat içerisinde 2 kere mola verilecektir. Eğitim ücreti 350 TL'dir.




- Dijital illüstrasyon üreten veya üretmek isteyen kişilere ihtiyaç duydukları başlangıç noktasını verip gelecekteki üretimleri için yardımcı olmak

- Dijital çizim için kullanılabilecek tabletler hakkında genel bilgiler

- Dijital illüstrasyonda en çok kullanılan programlardan biri olan Procreate'in uygulamalı kullanımı

- Vektörel tabanlı programlarla piksel tabanlı programların farkları ve amacımıza uygun olanı seçmemiz için bilmemiz gerekenler

- Elde çizilmiş eskizlerin uygulamalı olarak dijital illüstrasyona dönüştürülmesi

- El çizimi yapmadan, uygulamalı olarak direkt dijital illüstrasyon çizmek

- Web için illüstrasyon ile baskı için illüstrasyon arasındaki teknik farklar

- Baskı teknikleri ve önerileri

- İllüstrasyon basılı ürünler hakkında sık sorulan sorular

- Son olarak atölye bitiminde yapılacak soru-cevap bölümü ile bu alanda karşılaştığınız problemlere çözüm bulmanız amaçlanıyor.



- Dijital illüstrasyon çizen, Procreate programını kullanmayı öğrenmek, geliştirmek ve illüstrasyonlarını web ve baskı için hazırlamayı öğrenmek isteyen kişiler katılabilir.

- El çizimi illüstrasyonlarını dijital ortama taşımak isteyen kişiler katılabilir.

- Dijital illüstrasyon alanında hiçbir tecrübesi ve teknik donanımı olmayan kişiler, eğitimi izlemek amacıyla katılabilir. Katılmak için çizim tableti ve Procreate programına sahip olmanız şart değildir.





Eğitim Zoom üzerinden gerçekleşecektir. Eğitim günü, kayıt olurken verdiğiniz e-posta adresine Zoom bağlantısı gönderilecektir.

Etkileşimli bir atölye çalışması olacağı için eğitim esnasında kameralarınızın açık olması gerekmektedir.

Eğitim sırasında katılımcıların sesli ya da görüntülü kayıt almaları yasaktır.

Eğitimin video kaydı alınmayacaktır. Dolayısıyla eğitime herhangi bir sebeple katılamazsanız, eğitim içeriğine sonradan ulaşamayacaksınız.

Eğitim eğer benim tarafımdan iptal edilirse, kayıt ücretinin tamamı size geri ödenecektir.

Eğitim eğer benim tarafımdan ertelenirse, kaydınızı iptal edip kayıt ücretinin tamamını geri alabilir ya da bir sonraki eğitime katılabilirsiniz.

Eğitimin görsel ve yazılı tüm materyallerinin telif ve kullanım hakları tarafıma aittir. İzinsiz kullanılmaları ve üçüncü kişilerle paylaşılmaları yasaktır.


Aşağıdaki bağlantıdan eğitime kayıt olabilirsiniz. Kaydınız alındığında e-posta ile bilgilendirileceksiniz.



Görüşmek üzere!

Belkıs



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page