top of page

Rakılı Ajanda 2023

Güncelleme tarihi: 10 Ara 2022


Birkaç hafta önce bant mag.’in bu yılki rakılı ajandası tekrar karşıma çıktı. Geçen sene Türkiye'de olduğum tarihte henüz satışta olmadığından edinememiştim. Ben de Üsküp'te yaşayan çizer bir arkadaşımın ürettiği ajandayı çok severek aldım, seneye kendi ajandamı yapmaya ayıracak vakit ve nakit bulmak temennisiyle.


Bu temennim gerçekleşemedi. Rakılı ajanda karşıma çıktığı gün, aslında kendi ajandamı yapmaktansa böyle güzel bi' ajanda için çizmek daha güzel olurdu diye iç geçirip hayatıma devam ettim.


Ertesi sabah bant mag.’den, 2023 ajandaları için çizim yapmamı istediklerine dair bi’ e-posta aldım. Üstelik doğduğum ay için çizim yapmamı istiyorlardı. İtiraf ediyorum e-postayı okuduktan sonra evde küçük bi’ mutluluk dansı yapmış olabilirim.


İllüstrasyon için ''İçinden rakı, muhabbet, beraberce hayal kurmak geçen (ve umut veren) bir kasım ayı zihninde nasıl canlanıyor?'' diye sorduklarında aklıma ilk gelen sahne, Huysuz Show oldu :)


Kırmızı perdenin önünde, herkesin şık ve rahat olduğu sımsıcak bir etkinlik canlandı gözümde. Huysuz Show gibi izleyicilerin de yiyip içip muhabbete katıldığı, boş mikrofonun yeni nesil komedyenlere ve açık mikrofon gecelerine göz kırptığı, hafif salonu andıran, neşe veren ve ulaşılabilir görünen rahat bir ortam.


Fikrimi sevdiler ve sonrasında süreç su gibi akıp geçti. Birlikte çalışması çok keyifliydi, teşekkürler Cem :)


Ajanda için bir de 3 şarkılık hayallere daldıran bi’ mini playlist göndermemi istediler. Birer cümlelik açıklamalarıyla birlikte, aşağıda.


Seni hayallere daldıran 3 şarkı?

Çünkü bu şarkıyı dinlerken ataride Prince of Persia oynuyormuşum gibi hissediyorum; şarkı ilerledikçe kafamda yeni bölümler açılıyor.

Çünkü bu şarkının hem isyan ettirici, hem iyi şeyler düşlemek için harekete geçirici bi’ tarafı var.

Çünkü bu şarkıyı dinlerken paralel evrende geziniyormuşum gibi hissediyorum.


Ajanda ile ilgili detaylı bilgiye şuradan ulaşabilir, severseniz şuradan sipariş edebilirsiniz.


Yurt dışında yaşadığım için benim ajandam henüz elime ulaşmadı. Ulaşır ulaşmaz boy boy fotoğraflarını paylaşırım 🙂


Sizin ajandalarınız elinize ulaştığında benimle de paylaşın, olur mu?


Çok sevgiler,

Belkıs


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page